Professionele portretfotografie in Gouda bij Lima fotografie & Vormgeving

Portretfotografie bij Lima in Gouda is méér dan alleen het vastleggen van een mooi plaatje. Wil je graag een portret laten maken van jouw gezin, familie of van jezelf? Kies dan voor Lima fotografie & Vormgeving. Met portretfotografie zorgen we ervoor dat jouw sterke punten extra belicht worden. Of je nu prachtige blauwe ogen hebt, een ontwapenende glimlach of een gezicht wat een verhaal vertelt, we leggen jouw unieke eigenschappen vast in een prachtig portret.

 

Als je op zoek bent naar portretfotografie in Gouda, dan kan dat zijn om vele redenen. Wil je jouw modellen portfolio uitbreiden met prachtig vormgegeven portretfoto’s? Of wil je een dierbare herinnering aan de muur van jouw gezin? Bij Lima fotografie & Vormgeving is alles mogelijk. We zoeken naar unieke composities en een prachtige belichting die jouw portret nét dat beetje extra geven.

 

Dit kunnen spontane momenten zijn die vastgelegd worden door de camera, of een bewuste pose waarbij jouw lichaamshouding de hoofdrol speelt. Door onze ruime ervaring in zowel fotografie als vormgeving weten we altijd dat ene speciale moment voor de lens van onze camera te vangen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor portretfotografie in Gouda? Neem dan vrijblijvend contact op met Lima fotografie & Vormgeving.


Lima fotografie & Vormgeving. Prachtige portretfotografie in Gouda

Een portretfoto laat je misschien niet dagelijks maken. Juist daarom vinden we het bij Lima Fotografie belangrijk dat het een leuke beleving moet zijn. We bespreken samen uw persoonlijke wensen en vullend dit aan met onze kennis, creativiteit en passie. Door dit te combineren wordt het eindresultaat van een portretfoto nog verrassender.

 

Het moment vastleggen zoals die op dat moment is. Dat is de bedoeling van portretfotografie bij Lima fotografie & vormgeving in Gouda. Wil je een prachtig portret van jezelf laten maken? Jouw pasgeboren kindje op een mooie manier laten fotograferen of een gezinsportret laten maken in Gouda? Bij Lima fotografie & vormgeving denken we graag met je mee.

 

Doordat ieder mens uniek is en zijn of haar eigen prachtige eigenschappen heeft, weten we altijd een treffend portret vast te leggen die meer zegt dan 1000 woorden. Wil je weten wat Lima portretfotografie in Gouda kan betekenen voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lima Fotografie & Vormgeving

Tweede Kade 11  •  2806 PR Gouda

06-149 47339  •  info@limafotografie.nl